Baanplanner groot succes

Dank zij de inzet van een online boekingsysteem, opzet en gerealiseert door een van de leden, is het voor leden van de vereniging mogelijk om een tijdvak te bespreken om van een van de schietbanen gebruik te maken. Dankzij de Baanplanner en Corona aanpassingen tussen de verschillende schietbanen is de corona “veiligheid” gegarandeerd. Bij binnenkomst moet een ieder zijn handen ontsmetten door gebruik te maken van de 80% Alcohol dispenser welke direct na binnenkomst te vinden is. Tijdens de aanwezigheid in het clubgebouw en bij het verlaten van het clubgebouw nogmaals ontsmetten is een dringend advies om te doen. Alleen op deze manier kunnen we met elkaar Corona terugdringen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *