Coronamaatregelen langer van kracht

Zoals we afgelopen dinsdagavond (17 nov. 2020) hebben gehoord is het hoofdzaak om de coronamaatregelen te blijven hanteren en bovenal na te leven. Dit bekend voor het verenigingsleven dat we wel onze schietsport kunnen beoefen maar dat we verder in het clubgebouw op een “droogje” moeten blijven zitten. Helaas mag er niets worden geschonken of verkocht worden. Naast de horeca e.a. in Nederland zitten ook sportverenigingen zonder inkomsten uit kantine verkopen. Hierdoor zullen verenigingen net als vele andere gedupeerden moet zien te overleven. Maar het allerbelangrijkste is toch wel dat de schietsport kan en mag worden beoefend. Ook dit laatste is gebonden aan het gebruik van de Baanplanner om hiermee het bezoek aan het clubgebouw in goede banen te laten verlopen. De baanplanner van onze vereniging is alleen door leden van de verenging toegankelijk. Wel eerst eventjes als lid inloggen om zo in het Leden menu de keuze Baanplanner te kunnen kiezen. Het bestuur hoopt dat ondanks corona de leden de weg naar het clubgebouw blijven vinden om zo hun sport te beoefenen.